MirunaStie.net

8 POZE surprinse la momentul POTRIVIT pe care CELEBRITĂȚILE și-ar dori să le ȘTEARGĂ de pe internet

Fiecare dintre noi crede că viața celebrităților este perfectă și că nimic nu le merge niciodată prost. Cu toate acestea, suntem mereu tentați să vedem doar partea plină a paharului și să ne lăsăm ghidați de invidie, în loc să privim și să analizăm senzația în mod obiectiv. Ei bine, una dintre cele mai mari probleme care vin odată cu celebritatea este, ei bine, celebritatea. Frica de a fi mereu în ochii publicului și de a te simți supravegheat indiferent de activitatea pe care o desfășori, este cea care îi poate face pe cei aflați în lumina reflectoarelor să își cizeleze mult prea mult vorbele și acțiunile, pentru a avea mereu o imagine curată.

Ei bine, lucrurile nu pot merge întotdeauna perfect, astfel că au existat numeroase situații în care și celebritățile au fost surprinse în ipostaze asemănătoare celro în care se regăsesc zi de zi oamenii normali, care nu merg pe stradă cu 10 paparazzi după ei.

Iată câteva dintre fotografiile surprinse în momente accidentale sau nepotrivite pe care celebritățile și-ar dori cu siguranță să le poată șterge din memoria fanilor lor și de pe paginile tabloidelor de scandal.

1. Se pare că Katy Perry a avut un mic accident cu ținuta ei. 

2. Indiferent de faptul că Thor și Loki sunt veniți de pe altă planetă, nu există bărbat care să nu fie fascinat de posteriorul lui Scarlett Johansson. 

3. Probabil că președintele Americii nu se aștepta să fie surprins într-o astfel ipostază. 

4. Orice tânăr face lucruri nebunești și nejustificate atunci când este în creștere, dar probabil că Justin Bieber și-ar dori ca această poză să dispară de pe internet. 

5. Această imagine cu Brad Pitt este exemplul perfect pentru ce înseamnă o poză prost sincronizată. 

6. Probabil că nicio femeie nu ar vrea să fie surprinsă într-o astfel de ipostază. 

7. Probabil că actuala soție a actorului Bradley Cooper nu ar fi foarte încântată să vadă această imagine cu soțul ei studiind decolteul altei femei. 

8. Această imagine cu Kim Kardashian a intrat în istorie drept una dintre cele mai folosite imagini în materie de glume pe internet, însă vedeta nu este deloc încântată de ea.  

Citește și 12 transformări ȘOCANTE ale CELEBRITĂȚILOR. Pe unii nici nu îi mai RECUNOȘTI!

Ne-am obișnuit ca celebritățile noastre favorite să arate într-un anumit fel și e greu să ni le imaginăm într-un mod diferit. Totuși, de-a lungul timpului, pe măsură ce cariera lor evoluează, ele se schimbă foarte mult. Iată cum arătau anumite vedete când erau tinere:

1. Chuck Norris

Cel mai probabil cu toții îl știm pe Chuck Norris, carismaticul maestru al artelor marțiale, datorită rolului din Walker, Texas Ranger. Și, bineînțeles, pentru mulțimea de glume făcute pe seama sa.

2. Uma Thurman

Au trecut 23 de ani de la rolul Umei din filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction. De atunci ea a jucat în zeci de filme și se pare că și-a dăruit inima complet vechiului său prieten Quentin.

3. Keanu Reeves

Născut în Liban și având rădăcini chineze, actorul american ar fi vrut să se dedice hocheiului dacă nu s-ar fi rănit – dacă dorința i s-ar fi îndeplinit, nu l-am fi putut admira pe micile și marile ecrane.

4. Nicolas Cage

Numele său adevărat de familie e Coppola, dar, pe când era încă un amator, Nicolas și-a luat o poreclă, ca să nu fie asociat cu unchiul său faimos, Francis Ford Coppola.

5. Fergie

Fergie și-a câștigat popularitatea în 2003, când s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas. Ea are și o carieră solo de succes și o linie de parfumuri.

6. Ryan Gosling

Gosling a fost îndrăgit de cei mai mulți dintre noi după rolul din The Notebook. Ryan nu e numai actor – el se ocupă și de muzică.

7. Brooke Shields

Cariera de model a lui Brooke a început în anii 70. În 1980, ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. La numai 16 ani ea era cunoscută în întreaga lume.

8. Antonio Banderas

Chipeșul actor spaniol a debutat în 1982 în țara sa și a decis apoi să-și extindă orizonturile mergând la Hollyood, la începutul anilor 90. Trebuie să recunoaștem, alegerea sa a fost una inspirată.

9. Macaulay Culkin

Există oare vreun om care să nu fi văzut Singur Acasă? Cu toții am crezut că Macaulay va avea un viitor grozav în cinematografie, dar nu s-a întâmplat chiar așa. El a dispărut pentru mai mult de două decenii, dar acum pare că s-a întors parțial pe ecrane.

10. Mila Kunis

Actrița s-a născut în Ucraina, într-o familie de evrei. Când fata avea 8 ani, ei s-au mutat în Statele Unite. La început le-a fost destul de greu să se adapteze, dar Mila este acum una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood.

11. Alec Baldwin

Există o întreagă dinastie de actori Baldwin, toți frații lui Alec fiind implicați în această industrie. Cât despre Alec, cariera sa a început cu un rol într-o telenovelă. Omul a ajuns însă și pe Broadway.

12. Courteney Cox

Pentru mulți dintre noi, Courteney o să fie totdeauna iubita noastră Monica din Friends. Totuși, cariera sa în televiziune a început mult mai devreme – în 1985 juca în reclame, apoi a apărut în Family Ties și mai târziu în filmul Ace Ventura.

 

Comentarii